Maradandó károsodást szenvedett az a férfi, aki elvesztette szexuális játékszere kulcsát, és két hétig hiába várta, hogy a szorult helyzet magától megoldódjon. Végül az orvosoknak kellett eltávolítaniuk a lakatot – írja a Daily Star.

A 38 éves thaiföldi férfi állítása szerint unatkozott a koronavírus következtében bevezetett kijárási korlátozás alatt, barátnője sem volt, ezért szexuális játékszert rendelt magának. A lakatot rácsukta a péniszére, azonban a kulcsot elveszítette. Hiába próbálta lehúzni a lakatot, nem járt sikerrel, de szégyellte a történteket, ezért nem kért segítséget.

 

Illusztráció (Pixabay)

A lakat így két hétig rajta maradt, de hamarosan elfertőződött alatta a bőr, a fájdalom pedig elviselhetetlenné vált, ezért sürgősen kórházba szállították. Az orvosok szerint a helyzet rosszabb volt, mint amire az elmondásból számítottak, csak az tartott fél órán át, míg elektromos fémvágóval sikerült kettévágniuk a lakatot, majd kezelték és fertőtlenítették a sérült felületet. A lakat azonban túl sokáig volt fenn, így a férfi pénisze visszafordíthatatlanul eldeformálódott, és az orvosok szerint már nem is fog ugyanúgy üzemelni, mint korábban.

A férfi édesanyja elmondta, hogy rettentően dühös a fiára, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta, és hogy a férfi saját bevallása szerint mindig is szerette kis lyukakba bedugni a férfiasságát – ezt követően viszont valószínűleg már sokkal óvatosabb lesz.