Elmaradnak a Budapesti Operettszínház szerdai és az erre a hétre tervezett további előadásai – közölte a teátrum szerdán az MTI-vel.

Mint írják, szerda reggel értesültek arról, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik művész hozzátartozójának, aki vendégként a színházban is járt. A szükséges intézkedéseket azonnal megtették, az esetlegesen érintett művészek körében teszteléseket végeznek.

“Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szünetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig” – írják a közleményben.

❗ Közlemény ❗Tájékoztatjuk tisztelt Nézőinket, hogy a fenntartóval egyeztetve a mai és az az erre a hétre tervezett…

Közzétette: Budapesti Operettszínház – 2020. szeptember 16., szerda

A jegyeket utalvány formájában visszaváltják, amelyet bármelyik előadásukra beválthatnak a nézők. Ehhez kérik, hogy a jegyet befényképezve küldjék meg az operett@operett.hu e-mail-címre. Az utalványok elektronikus úton vagy személyesen a szervezési osztályon vehetők át.

“Mindent megteszünk azért, hogy nézőinket és művészeinket kárpótolhassuk az elmaradt élményért. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást” – áll a közleményben.