Mint arról a Metropol is beszámolt, orvosai bizakodnak az Operettszínház balerinájának a felépülésében, aki a baleset óta több életmentő műtéten is átesett és még mindig kórházban van. Nikolett a szerelmével sétált éppen a Jókai utcában, útban a teátrum felé, amikor megtörtént a baj. Június 27-e óta egy egész hónap eltelt, azonban egyelőre semmit nem tudni arról, ki a felelős.

Épületomlás a Jókai utcában Fotó: Bánkúti Sándor

A Blikk információi szerint még folyik a nyomozás és ugyan 42 embert kihallgattak már, előrelépés nem történt.

„Nincs még gyanúsított” – árulta el a lapnak egy rendőrségi informátor, aki szerint még akár hónapok is eltelhetnek, mire erre sor kerülhet. Nikolett azóta több életmentő műtéten esett át, legutóbb július 2-án adtak tájékoztatást az állapotáról.

„A mai nap folyamán sikeresen lezajlott a terézvárosi házomlás során súlyos sérüléseket szenvedett táncművész kollégánk gerincműtétje. Fiatal kollégánk szervezete reménykeltően jól reagált a műtéti beavatkozásra, életfunkciói kedvezőek” – írta akkor a színház a közleményében, ám a mostani megkeresésre csak annyit válaszoltak, egyelőre nincs megosztható információjuk. Annyit azonban kiderített a lap, hogy a fiatal lány még mindig kórházban van, hosszú és nehéz felépülés vár rá.