RETRO RÁDIÓ

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász – na és ki készíti?





A farsang időszaka egyben a disznóvágások ideje is a magyar hagyományok szerint. Kondoroson ezen a hétvégén egy 180 kilós mangalica volt soron, a kolbászt pedig nem akárki készítette.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.23.
Különleges kolbászkészítési technika

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója is ápolja a hagyományokat és meg is osztotta a közösségi portálon követőivel az idei disznóvágás élményét, sőt a kolbászkészítést is megmutatta.

A Békés megyei Kondoroson egy 180 kilós mangalica sorsáról gondoskodtak a barátaival és a kollégáival. A miniszterelnök főtanácsadója azonban nemcsak a perzselésből vette ki a részét, hanem a kolbászkészítésből is, ami nem csoda, hiszen korábban a csabai kolbásztöltő fesztiválon is rendszeresen indult, úgyhogy nem idegen tőle ez a munka. Ráadásul egy különleges technikát is bemutatott. Ami pedig a végeredményt illeti, a kolbász a Ripost információi és a meggyőző látvány alapján vélhetően rendkívül finom.

 

Már száradnak az ínycsiklandozó finomságok




Ezeket olvastad már?
Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Drasztikusan esett a csatorna nézettsége: melltartó nélküli, szexi híradósokkal növelnék a nézettséget – fotó!

Drasztikusan esett a csatorna nézettsége: melltartó nélküli, szexi híradósokkal növelnék a nézettséget – fotó!

„Budapest és köztem ez mindig is egy love story volt” – Szentkirályi Alexandra szenvedélyesen szereti szülővárosát, Budapestet

„Budapest és köztem ez mindig is egy love story volt” – Szentkirályi Alexandra szenvedélyesen szereti szülővárosát, Budapestet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás