Tavaly december 30-án egy bozótvágóval meggyilkolta az egyik szomszédját a fővárosi Harmat utcában lévő társasházban egy 22 éves férfi. K. Dániel késő délután csöngetett be a vele egy lépcsőházban élő 42 éves nőhöz, majd három gyermeke előtt egy bozótvágó késsel lemészárolta. A halottszemle során összesen 26 szúrt vagy vágott sebet találtak az áldozaton – írja a Bors.

A házban lévő 14 éves lány hívta fel a rendőrséget, hogy segítséget kérjen, majd az egyik szobába menekült 11 és 7 éves testvéreivel. A férfi indítékai sokáig ismeretlenek voltak. Azonban nemrég sokakat megrázó, gyomorforgató részletek derültek ki a kőbányai emberöléssel kapcsolatban.

Ezzel a bozótvágóval gyilkolt a férfi / Fotó: Police.hu

A kőbányai gyilkos valójában azért csöngetett be a lakásba, hogy az ott lakó 14 éves kislányt bántalmazza és megerőszakolja. A vádirat szerint a pedofil gyilkos kiskorú féltestvérén is kiélte perverz nemi vágyait.

K. Dániel korábban részleges beismerő vallomást tett, és egy titkos naplót is találtak az albérletében, ami tele volt beteges szexuális fantáziálásaival. A rendőröknek azt mondta, hogy a gyilkosság előtt alkoholt fogyasztott.