A randizás világában előfordul, hogy az ember zavarában hülyeséget mond vagy tesz, de akadnak egészen extrém esetek is. TikTokon számolt be arról egy fiatal nő, Zoe, hogyan ismerkedett meg valakivel, majd miként tette emlékezetessé az estét – írja a Mirror. Interneten „találkozott” a számára szimpatikus férfivel, akivel aztán egy randira is elment. Másnap az ágyában fekve úgy érezte, hogy jól sikerült az este, csak egy kicsit berúgott.

Kínos helyzeteket teremthet a mértéktelen italozás (Fotó: Pixabay)

Ébredés után üzenetben meg is köszönte a férfinek a szép estét, de aztán arcpirító választ kapott. A pasi ugyanis közölte vele, hogy még a kanapén van… Ő fektette le ugyanis a részeg randipartnerét, és nem is hagyta ott a nem túl józan állapotában. Ez jó pont volt a férfinek, hisz gondoskodó volt és nem használta ki a helyzetet. A kijózanító válasz után Zoe nagyon kínosnak érezte a történteket, de ő is úgy véli, hogy nem sok férfi viselkedett volna ilyen korrekten.

A netezők között joggal merült fel a kérdés: volt folytatás? Zoe elmondása szerint még egy párszor találkoztak, de aztán jobbnak látták külön folytatni. Annyi biztos, hogy sosem felejtik el egymást.