Komoly fába vágta a fejszéjét egy Reddit-felhasználó: a legkínosabb esküvői történeteket szerette volna összegyűjteni. Kérdésre százával özönlöttek a válaszok, és bár olvasni igazán szórakoztató ezeket a történeteket, egyik esküvőn sem szívesen lettünk volna az ifjú pár helyében!

Azt minden menyasszony beismeri, hogy a nagy nap előtt már lélekben igyekszik felkészíteni magát arra, milyen kínos helyzetek adódhatnak a ceremónia vagy éppen a lagzi során: túl hamar leisszák magukat a barátok, pikáns sztorik kerülnek elő a beszédek során, és a túl kivágott vagy slampos öltözékben parádézó vendég is szerepel a listán. De az amerikai feleségek beszámolói szerint ez még messze nem a jéghegy csúcsa, ennél sokkal meredekebb helyzetek árnyékolhatják be életük nagy napját, ahogy velük meg is esett – írja a Daily Mail.

Forrás: Pixabay

Egy fiatal nő beszámolója szerint az amerikai szokás szerint az esküvő előtti estén megrendezett próbavacsorán elhangzó köszöntők alatt leendő anyósa közölte, hogy őt is eljegyezték nemrég, ezért másnap hófehér menyasszonyi ruhában jelent meg a fia esküvőjén – ráadásul botrányosan rövid szoknyában, és az egész estét azzal töltötte, hogy mindenkinek eldicsekedett, hogy jövő szerdán ő is újra férjhez megy. És ha ez még nem lett volna elég, ugyanerre az esküvőre a vőlegény gyerekkori legjobb barátja és a párja betépve érkeztek, az egész szertartás alatt dülöngéltek, mindenki menekült a közelükből.

Egy másik feleség majdnem nem tudott férjhez menni, ugyanis a szertartásvezető egy órát késett, a ceremóniára magával hozta a felnőtt lányát is, akivel azonnal felették az összes partifalatkát. Amikor pedig az ifjú pár szerette volna a késés miatt visszakövetelni a pénzük egy részét, a nő elküldte őket a pokolba.

Fotó: Pixabay

Egy férj alig várta, hogy megkóstolhassa a gondosan kiválasztott ízekben készült esküvői tortáját, de erre nem volt lehetősége, az édesanyja ugyanis egymaga megette majdnem a torta harmadát. Egy másik örömapa pedig úgy érezte, a lánya esküvője a tökéletes alkalom arra, hogy önmaga dicséretét zengje, ezért a köszöntőbeszéd közepén kikapta a tanúként felszólaló kisebbik lánya kezéből a mikrofont, és a saját érdemeiről mesélt a vendégseregnek – az ifjú párra csak annyi szót vesztegetett, mikor közölte, hogy elhamarkodták a házasságot. De talán még ez is jobb annál, amit egy anyuka művelt egyetlen fia esküvőjén: a 10 perces beszéde arról szólt, hogyan jutott keresztül gyermeke a szülőcsatornán – az akkori menyasszony elmesélése szerint hiába telt el azóta 10 év, a közeli ismerősök még mindig nagyon vidáman idézik az egyes részleteket.

Az elégedetlenség máshol is botrányos helyzeteket szült: egy nagybácsi például megpróbálta lefizetni a fél rokonság tinédzser tagjait annak érdekében, hogy megakadályozzák az esküvőt, ha korábban nem is, legalább a szertartás alatt. Szerencsére a fiatalok nem fogadták el a megbízást. Egy másik esküvőn pedig, miután az ifjú pár elfoglalta a helyét az anyakönyvvezető előtt, a nagymama nagy zajjal felállt, majd hangosan közölte: „Nekem ennyi elég is volt, kint megvárlak a kocsiban” – majd kivonult a teremből. De valószínűleg a legkellemetlenebbül az a menyasszony érezte magát, akinek az esküvőjén a szülei minden egyes vendéghez odamentek azzal a hírrel, hogy hamarosan elválnak, és ezt most szerették volna bejelenteni.