Három évvel ezelőtt, éppen húsvétkor sokkolta a hír az országot, hogy eltűnt két villanyszerelő. A munkatársak azért találkoztak hogy É. Imre kifizesse tetemes adósságot, a találkozót egy benzinkút kamerája is rögzítette, ám, hogy utána mi történt az a mai napig rejtély. Mácsik Zoltán, felesége minden követ megmozgatott, és azóta is várja, hogy igazságot szolgáltassanak a számára. Az elégtétel ideje pedig elérkezettnek látszik, ugyanis hosszas szenvedések után hétfőn szembenézhet azzal a férfival, akinek köze lehet férje megöléséhez.

A két eltűnt villanyszerelő megölésével vádolt É. Imre büntetőperének első napján, az előkészítő ülésen, az áldozatok családtagjai – mivel tanúk az ügyben – nem vehetnek részt, azt azonban senki nem tilthatja meg nekik, hogy az ülésterem előtt várakozzanak – tudta meg a Blikk.

„Védencem kettős érzéssel várja a hétfőt. A lelkében pokoli fájdalom van, amikor látnia kell a férje feltételezett gyilkosát, de közben reménykedik abban, hogy talán végre választ kaphat az őt minden percben kínzó kérdésre: hogyan halt meg a párja, milyen kínokat kellett kiállnia?” – árulta el a lapnak a Mácsik család jogi képviselője, dr. Lichy József.