Egy utahi férfit hétfőn azzal vádolták meg, hogy közel két héttel korábban leszúrta feleségét. A Salt Lake megyei otthonukban, október 28-án támadt rá feleségére John Erickson (41). A kiérkező hatóságok az egész házban vérfoltokra figyeltek fel, majd pedig a szülők hálószobájában megtalálták Utahna Erikson holttestét. A férfit is ott találták, súlyos karcolásokkal a karján és a nyakán. Később elismerte, hogy a gyilkosság után megpróbálta öngyilkos lenni – írja a CrimeOnline.

A házaspár 11 éves fia és 7 éves kislánya a tragédia idején otthon voltak, megpróbáltak közbeavatkozni és megállítani édesapjukat. A kislány hívta fel a rendőrséget és közölte, hogy hallotta édesanyja sikoltozását, de látta is, amint apja megszúrta. Mikor pedig megpróbálták megállítani testvérével, megvágta őt is. A kislány ujjai olyan súlyosan megsérültek, hogy meg kellett műteni. A kisfiú ütötte és rugdosta édesapját, hogy ne bántsa anyukáját, majd mikor hiábavalónak bizonyult a támadása, átrohant a szomszédba segítségért.

„A hétéves kislány arcát és ruháját vér borította, mély vágások voltak a kezén. John Erickson beismerte, hogy elvágta felesége, Utahna torkát, és azt is tudta, hogy meg fog halni” – árulta el az egyik rendőrtiszt. Az egyelőre nem ismert, miért ölte meg feleségét a férfi.