„Budapest 12. kerületében, a Széchenyi hegyi Melinda úton gyönyörű, zöld környezetben kiváló állapotú, földszinti, kertkapcsolatos garzonlakás eladó. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint 26 nm, a valóságban 38 nm. A ház a hegyoldalba épült, így a kertből csodálatos panoráma nyílik a városra, valamint maga az épület egy 3000 nm-es telekre épült, melynek kertjében grillezési, bográcsozási lehetőség is adott. Remek lehetőség első lakásnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség. További információért és egyedi finanszírozási lehetőségekért várom hívását. Az ingatlan kizárólag készpénzes ügyfelek részére értékesíthető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magánhasználatra, akár bérbeadásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?