Karácsony Múzeum

A Hubay Házban berendezett Karácsony Múzeum és Üzlet, Szentendre egyik legérdekesebb, legelbűvölőbb látnivalója. A múzeum egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt és bár határozottan karácsony közeledtével a legmeghittebb, a nyári forróságban is igazán különleges élményt nyújt a látogatók számára, szinte egy elvarázsolt kis utazásra invitálva őket. A Hubay Házban karácsonyi kiállítás és üzlet is helyet kapott. Az üzlet és a kiállítás külön-külön is látogatható, de együtt nyújtanak igazán különleges élményt és hangulatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

R. Kelényi Angelika (@kelenyiangelika) által megosztott bejegyzés

 

Karácsonyház

Amikor belép az ember a gödöllői Karácsonyházba, olyan, mintha egy másik világba csöppenne. Immáron 22 éve, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit a Karácsonyház, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik. A belépés teljesen ingyenes, így bárki élvezheti a karácsonyi varázs csodáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karácsonyház (@karacsonyhaz) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karácsonyház (@karacsonyhaz) által megosztott bejegyzés

MikulásGyár

Immáron 14. éve nyitotta meg a kapuit a MikulásGyár. Az adományközpont idén az Ötvenhatosok terén és a Pólus Center parkolójában, valamint a Magyar Posta legtöbb fiókjában várja a felajánlásokat. A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként. Fontos hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben az adományozóknak lehetőségük van, vigyenek minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, krumplit, almát, olajat, ivóvizet, édességet. Amellett, hogy rászorulókon segítünk, hatalmas élmény látni a gyár színes díszletét, a Mikulást személyesen, az ajándék futószalagot és minden csodát, ami meghozza a karácsonyi hangulatot. A MikulásGyár hétvégenként koncertekkel, mesepostával és játszóházzal várja az odalátogató csöppségeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MikulásGyár (@mikulasgyar) által megosztott bejegyzés