A 82 éves Iris Jones gyakran kap olyan vádakat, hogy a 36 éves szerelme Mohamed Ibriham biztosan nem gondolja komolyan kettejük kapcsolatát, és csak átveri az idős asszonyt. Az idős nő és a fiatalember azonban rácáfoltak a kételkedőkre, sőt idő közben össze is házasodtak.

A nagymama az angol Weston-super-Mare településen él, jelenleg párja nélkül, azonban ő nem gondolja, hogy Ibriham átverné őt. Sőt, most azt próbálják elérni, hogy a férfi végre vízumot kaphasson és odaköltözhessen az idős asszonyhoz – írja a Mirror.

Utoljára 2020 decemberében láttuk egymást, és minden nap beszélünk telefonon vagy a Facebookon, így tartjuk a kapcsolatot” – mesélte Iris Jones, aki hozzátette, hogyha az egyiptomi férfi nem kap vízumot Nagy-Britanniába, akkor sem állhat semmi közéjük.

Az idős nőnek két fia van, és mindketten már az ötvenes éveikben járnak. Azonban sokan úgy vélik, hogy Jonest elvakítja a szerelem, és nem veszi észre, hogy Ibrahim csak a pénzére hajt.

Láttam a televízióban olyan műsorokat, amelyekben nők ezreit csalják meg fiatalabb férfiak, de még soha nem voltam ennyire szerelmes, mint most. Tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy szenilis vagyok, és kihasznál, bár nem pénzért, mert az nekem nincs is. Nem vagyok az a fajta nő, akit át tudnak verni” – védte meg kapcsolatukat és válaszolt a vádaskodóknak Iris.