Bármennyire is izgalmas mindig újdonságokat felfedezni az ágyban, a jól bevált pózokat sem érdemes hanyagolni. Íme néhány olyan pozíció, amely egyszerű, de annál forróbb pillanatokat eredményez! Bármilyen bevállalós is vagy, érdemes kicsit nosztalgiázni…

orgazmus, szex,

Fotó: shutterstock

A legismertebb a misszionárius póz, amely számos lehetőséget kínál. Alul a nő, fölötte vele szemben a férfi, így garantált a kényelem és a szemkontaktus. Attól lesz kirobbanó a gyönyör, ha a nő partnere csípője köré fonja lábait, ezzel húzva őt közel magához. Az izgalom innen még tovább fokozható a helycserével. A kutyapózhoz is érdemes hűségesnek lenni, hisz remek lehetőséget kínál a G-pont eléréséhez. Az aktus feldobható azzal, ha a hölgy menet közben a hasára fekszik.

A férfi leül, majd vele szemben helyezkedik el kedvese, mintegy az ölében ülve? Unalmasnak hangzik? Pedig itt is megvan a szemkontaktus és a több szögből való érintkezésnek köszönhetően a gyönyör is garantált. 69? Az orális örömökre koncentráló póz nem csak az előjáték során lehet kellemes. Ha nem tartod kényelmesnek az egymáson való elhelyezkedést, oldalra fekve is tehettek egy próbát.

Hogyan is kerülhetnének közelebb egymáshoz legérzékenyebb testrészeitek, mintha a férfi leül, kedvese pedig neki háttal huppan az ölébe? Ez a póz lehet a reggeli szex rajongóinak kedvence! Állva pedig mindenhol egymásnak eshettek! Ha a férfi hátulról hatol lefelé hajoló kedvesébe, igazán mélyre jut, így megtalálhatja a G-pontot. Nem igazán kényelmes így? Keressetek támasztéknak egy stabil bútort.