Nem mindennapi hangfelvételt tett közzé a BKK a Facebook-oldalán, amin az hallható, hogy egy buszsofőr jelentkezik be, mert késő este defektet kapott a 105-ös busszal.

A sofőr kiállt a forgalomból és segítséget kért, kis idő elteltével meg is érkezett a felmentő sereg. A kerékcsere nem ment zökkenőmentesen, mivel a szerelők emelője elromlott, így egy másik eszközért kellett elmenniük.

Addig a sofőr a helyszínen várakozott, közben betelefonált a központba, hogy elmondja, hogy már rég bent kellene lennie a kelenföldi garázsban. A vezető elmondta azt is, hogy egy nagyon fura, de kedves dolog történt vele. Egy fiatal hölgy jelent meg a semmiből, aki egy élelmiszerből álló mentőcsomagot vitt a sofőrnek. A nő magyarázata teljesen ledöbbentette a férfit: azért ment oda, mert aggódott érte.

A nő egyszerűen úgy gondolta, visz ennivalót a fiúknak, nehogy éhesek legyenek.

Ez nem csak a buszvezetőt döbbentette le, hanem minket is, nagyon jó ilyen eseteket hallani (nem mellesleg átélni). Szerencsére, léteznek még angyalok.

Néhány napja késő este egy 105-ös busz defektet kapott, ezért a buszvezető kiállt a forgalomból, és megvárta a szerelő kollégákat.

⚙️ Már javában tartott a javítás, amikor egy váratlan dolog történt… 👼

Posted by BKK – Budapesti Közlekedési Központ on Friday, February 19, 2021