18 éves börtönbüntetést kapott az 58 éves William Clapperton, miután múlt februárban többször is megvágta egy húsvágó bárddal a feleségét, majd megpróbálta kitörni a nő nyakát, mert az válni szeretett volna – írja a Metro.

 

Fotó: Pixabay

Clapperton a támadás előtt veszítette el az állását a Tescóban, miután szexuálisan zaklatta egyik munkatársnőjét. Ezt követően a kozmetikusként dolgozó felesége, Napangkawarin bejelentette, hogy el akar válni a férfitól. Clapperton azonban ebbe nem egyezett bele, részegen felkapta a húsvágó bárdot, és többször is megsebezte a nő szemét, állát és nyakát, majd a fegyvert eldobva puszta kézzel megpróbálta eltörni neje nyakát. A támadás közben azt kiabálta, hogy elcsúfítja az asszonyt, hogy senki más ne kívánja őt, majd azzal fenyegetőzött, hogy inkább meg is öli.

A nőnek sikerült elmenekülnie a házból, de a férfi folytatta a tombolását: az asszony 5000 font értékű ruháit szaggatta darabokra, és arra készült, hogy nyilvánosságra hoz a nőről készült több privát aktképet is.

Napangkawarin még mindig nem épült fel teljesen a támadásból, az arcán látszanak a sebhelyek, állandó rémálmok gyötrik, és nem mer kilépni az utcára.

Clapperton tárgyalását a héten online tartották meg, amelyen a férfi azt nyilatkozta, nem nagyon emlékszik a támadás éjszakájára, és rosszul érzi magát a történtek miatt.