RETRO RÁDIÓ

„Nem ilyen halált érdemelt volna”, újabb sokkoló részletek a Hős utcai gyilkosságról





A környéken szinte már megszokták Attila és Andrea folyamatos kiabálását, veszekedését. A férfi megállította az egyik lakót és neki mondta el, mit tett a párjával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.30.
megdöbbentő

A Hős utcában mindennaposak a veszekedések a lakók között, de Andrea és Attila még az ott megszokottnál is sokkal többet és sokkal hangosabban veszekedtek – tudta meg a Bors, amelynek több lakó is megszólalt a ma ott történt gyilkosságról. A rendőrség nem sokkal 8 óra után arról kapott bejelentést, hogy az egyik lakásban egy nőt holtan találtak, a testén több, bántalmazásból származó sérüléssel. A feltételezett elkövetőt, egy 39 éves férfit a helyszínen elfogtak és előállították.

Az ott lakók elmondták, év elején költöztek össze Attiláék, de ez csak rontott a kapcsolatukon. A helyi gyerekek is kerülték őket, annyira ordítoztak mindig egymással, és a férfi keze akár az utcán is gyakran eljárt.

A Borsnak azt mesélte az egyik ott lakó asszony, a férje éppen munkába ment, amikor Attila megállította és azt mondta neki: „menjen fel a második emeleti lakására, nézze meg Andit, mert meghalt”.

Budapest X. kerületében, a Hős utca egyik társasházánál életét vesztette egy 47 éves nő.
(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

„Még hogy élettársak! Na, annak nem nevezném őket!” – mondta egy másik nő, aki szerint az asszony egyáltalán nem volt boldog Attila mellett, pedig van neki három felnőtt fia és egy kislánya is, aki nevelőszülőknél van.

„Szegény nő, mindig is jó munkára vágyott, de nem adatott meg neki egy olyan karrier, amilyenre minden normális ember vágyik” – tette hozzá.

A helyszínen megjelent Andrea egyik fia is, de nem szólt egy szót sem. Az egyik, ugyancsak akkor érkezett rokon pedig elmondta, a meggyilkolt asszony jó anya volt, csak nem voltak megfelelőek a körülményei. „Nem ilyen halált érdemelt volna” – tette hozzá.

A BRFK nyomozó főosztálya halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

 





Ezeket olvastad már?
Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás