Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt találta meg egy kutyáját sétáltató ember a kislány holttestét, ám a gyerek kilétét még most is homály fedi.

2019. szeptember 15-én bukkant emberi csontokra egy sétáló a delawarei softball-pálya közelében, de az ottani rendőrség még nem adja fel a reményt, hogy sikerül beazonosítani az elhunyt gyermeket.

„Bizonyos bizonyítékok vannak a bűncselekmény helyszínén és annak közelében, ami tűzre utal, ezért vontuk be az állami tűzoltó marsall hivatalát is a nyomozásba” – nyilatkozta Cpl. Brian M. Donner a CrimeOnline-nak.

A gyermek maradványait a softballpálya ütőketrecei közelében találták, a Duck Creek-tó partján. A nyomozók akkor azt mondták, hogy valaki megpróbálta elrejteni a kislány testét, de ez nem sikerült teljesen.

A halottkém jelentése szerint akkor már több hete halott volt a kicsi. S mivel egyetlen adatbázisban sem találtak rá hasonló kinézetű eltűnt kislányra, így még mindig rejtély övezi a történetét.

Az Eltűnt és Kizsákmányolt Gyermekek Országos Központja osztotta meg „Baby Elle” becenévre keresztelt kislány fantomképét, hátha az alapján felismeri valaki.