„Nincs új a nap alatt. A baloldal folytatja a magyarok sértegetését. Voltunk mi már patkányok, lámpavasra valók, most pedig ”trágyával etetett, sötétben tartott gombák„ – legalábbis Márki-Zay, a baloldal választott vezetője ennek nevezte azokat, akik támogatják a rezsicsökkentést és a bevándorlás megállítását” – írja posztjában a politikus.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán közzétett videóban kéri a baloldalt, hogy fejezzék be a magyar emberek sértegetését.

„A baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről. Megmondta, hogyha valaki sokallja a rezsi árát, akkor fogyasszon kevesebbet. Sőt, az egész rezsicsökkentést népbutításnak tartotta. De úgy látszik, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Nemrég trágyával etetett, sötétben tartott gombának nevezett mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést és ellenzi a bevándorlást. Mi úgy gondoljuk, hogy senki nem beszélhet így a magyarok nyolcvan százalékáról. Jó lenne, hogyha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, hogyha ennek nagy hagyománya van a baloldalon” – mondja ez videóüzenetében a kommunikációs igazgató.