Egy csodálatos kisfiú alig 48 óra alatt vesztette életét, miután gyomorfájdalomra panaszkodott. Jude Chinn mindig mosolygós és boldog gyerek volt. Édesanyja elmondása szerint nem látszott rajta, hogy valami baja lenne. Semmi nem előzte meg a szívszorító tragédiát. Egyik este még facetime-olt a nagypapájával és a nagybátyjával is, születésnapjuk alkalmából. Vidáman beszélgetett velük, amibe végül bealudt.

„Jól volt, nem volt semmilyen mögöttes betegsége vagy bármi más. Lefeküdt aludni, majd egy órával később hasfájásra panaszkodott és egész éjszaka betegeskedett. Reggel nem nagyon reagált semmire, így kórházba szállíttattuk. Kezdetben cukorbetegségre gyanakodtak, de azt a vizsgálatok során kizárták” – emlékezett vissza a tragédiára az édesanyja, Laura a Daily Star oldalán.

Gyomorfájdalomra panaszkodott, majd hányt is, másnap reggel szállították be a Musgrove Park Kórházba. Akkor derült ki, hogy a kisfiú belei összecsavarodtak, így azonnal sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta. Kiderült rengeteg folyadék halmozódott fel ott, ahol nem szabadott volna, sőt bele egy része addigra már elhalt. Eltávolították a beteg részeket, de az orvosai minden igyekezete ellenére nem tudták megmenteni.

„Sajnos, 24 órán keresztül küzdöttek az életéért az orvosok és a gépek, de végül elvesztette a csatát. Ekkor szétesett a világunk” – tette hozzá a gyászoló édesanya.