A rendőrségre 2021. április 2-án 12 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy egy feltehetően ittas férfi több lakásba is becsengetett, azt ígérve, hogy késélezést fog végezni, ezt viszont az ott lakók nehezményezték.

A hívatlan látogatót a későbbi sértett szólította fel a távozásra, az elkövető azonban ennek nem tett eleget, amiből dulakodás kerekedett, majd az elkövető háromszor is – különböző testrészeken- megszúrta az ott lakó 64 éves férfit és távozott a helyszínről.

(Fotó: police.hu)

 

Ugyanezen a napon, három óra múlva újabb bejelentés érkezett a győri rendőrségre, miszerint egy férfi felbukkant egy másik társasházban, és erőszakosan viselkedik az ott lakókkal szemben. A rendőrség munkatársai a bejelentést követően a Győri Városrendészet illetékeseivel együtt elindultak a helyszínre, és a korábbi testi sértés után a rendelkezésükre álló személyleírás alapján

Elfogták a férfit és megállapították, hogy ő követte el a szurkálást a belvárosi társasházban.

A 48 éves budapesti R. Jenőt a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették, és súlyos testi sértés bűntett alapos gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki.