„A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál célja, hogy a mai »smart«, azaz okos rendszereket, az online technológia jelenlegi újításait közelebb hozza a felhasználókhoz és megismertesse az aktuális újdonságokat” – mondta Bara Csaba, aki a rendezvény főszervezője, megálmodója, a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség marketingigazgatója.

Fitneszbemutató Fotó: Hollo Csilla

2022. 06. 04-én 09:00–19:00 a Papp László Budapest Sportarénában több mint 10 színpadon csaknem 100 edző várja a résztvevőket, többek között: Katus Attila, Rubint Réka, Schobert Norbi, Péntek Enikő, Pancsó Gergely, Tatarek Rezső, Sifi és még sokan mások.

Az egész napos fitneszprogramok mellett verseny is lesz

Második alkalommal rendezik meg Magyarországon a világ legnagyobb, egyetlen hivatalos testépítő- és fitneszszövetségének legrangosabb versenyét, az IFBB Diamond Cup – Nemzetközi Fitness Kupát. Yvonne Dederick üzletasszony az esemény sajtótájékoztatóján elmondta, szeretne mindenkit arra bíztatni, hogy becsülje meg és vigyázzon az egészségére, életére, hiszen csak egyet kapunk belőle, és nem mindegy, hogy azt milyen minőségben éljük. Köllő Babett színésznő, műsorvezető szerint egy ilyen fitneszfesztivál jó lehetőség arra, hogy új mozgásformákat próbáljanak ki, ismerjenek meg az emberek.

A sajtótájékoztatón Palik László, Katus Attila, Kiss Virág, Nagy Adri és Budavári Fülöp is arra biztatott mindenkit, hogy merjünk új mozgásformákat kipróbálni, és iktassuk be a mindennapjainkba a mozgás örömét.

Az esemény sztárvendége: DORIAN YATES, 6X-os Mr. Olympia-győztes!