RETRO RÁDIÓ

„Megszúrtam a nővéremet!” - hamarabb ölt volna a tini, ha tudja, hogy McDonald's reggelit kap





Vérfürdőt rendezett a mozgássérült nővérét lemészároló lány, aki a gyilkosság idején csupán 14 éves volt, de áldozata sem volt még 20 éves.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.02.
Testvérgyilkosság

A rendőrségi jegyzőkönyvek szerint az eset két éve történt. Az akkor 14 éves tinédzser, Claire Miller megölte 19 éves nővérét. Helen igazán könnyű préda volt a gyilkos testvér számára, hiszen Helen agybénulásban szenvedett, tolószéket használt, így teljesen védtelen volt a gyilkos ösztönöktől vezérelt húgával szemben. A végzetes napon a gyilkos maga jelezte a 911-es hívón, hogy megölte a nővérét.

A tizenéves lány egy jó kis McDonald’s reggeliért már hamarabb is ölt volna? Fotó: Rendőrség

Megszúrtam a nővéremet!”- mondta újra és újra Claire Miller állítólag a rendőrségnek Helen meggyilkolása után.

A 9. osztályos diák a helyszínre érkező rendőrök elmondása szerint „hisztérikus állapotban” volt, az áldozatot, pedig hanyatt fekve találták az egyik hálószobában, a nyakából kiálló késsel. A gyanúsított nadrágján vér volt, a kiérkező rendőrök vért is észleltek a hóban az úttest közelében. Egy tiszt szerint úgy tűnt, mintha Claire a hóban próbált volna kezet mosni. A gyilkosság időpontjában a szülők saját hálószobájukban aludtak.

Nem akart ártani

A bírósági tárgyaláson az ügyben nyomozó John Martin a gyilkos megdöbbentő kijelentéséről vallott.

„Óóó, McDonald's. Hamarabb megöltem volna valakit, ha tudtam volna, hogy megkapom a McDonald's-t„ - idézte fel a bíróság előtt a nyomozó, hogy mit mondott Claire nekik, miután gyorséttermi reggelit hoztak számára.

A bíróságon az is elhangzott, hogy SMS-t írt a barátainak azzal: „Nagyon sajnálom, srácok. Most öltem meg a nővéremet.”

Ezzel szemben a lány védőügyvédje, Bob Beyer szerint a húg nem akart ártani nővérének. Szerinte a fura viselkedésre és kijelentésekre az adhat választ, hogy a 14 éves lányon éppen a gyilkosság idején tört ki életében először valamilyen mentális megbetegedés, így az a hangulatingadozás, a szorongás, a skizofrénia, vagy akár a totális pszichózis előjeleként fogható fel.

Ezt az érvelést támaszthatja alá egy korábbi házkutatáskor elhangzott nyilatkozat, amelyből kiderült, hogy a gyilkos tini telefonon is beszélt valakinek „öngyilkossági és gyilkossági gondolatairól ”. Az ügyvéd védelmét arra alapozza, hogy még a legtökéletesebb embert és gyermekeket is kínozhatnak démonok, amelyekkel mindenkinek meg kell tanulnia együtt élni.

A tárgyalás egyik sarkalatos kérdése, hogy a fiatalkorú elkövetőt felnőttként kezeljék-e, vagy -ahogy a védőügyvéd látja- a fiatalkorúak intézetébe kellene rehabilitációra küldeni, ami járna a gyanúsítottnak, és ahol 21 éves koráig felügyelet alatt marad. Az, hogy végül felnőttként kezelik-e a fiatalkorú elkövetőt, csupán július 18-án derül ki. Claire addig is óvadék nélküli elzárását tölti a muncyi állami büntetés-végrehajtási intézetben- írja a Borsonline a Criminal Online cikke alapján.





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás