Haláluk előtt látszólag teljesen meggyógyulnak

A haldoklókkal foglalkozó egészségügyi alkalmazott két rövid videóját eddig több mint 11 millióan látták. A megmagyarázhatatlan jelenségek többnyire közvetlenül az emberek halála előtt fordulnak elő. Az elsőnél a halála előtt beteg látszólag teljesen meggyógyul, fizikailag megerősödik, ezzel együtt egyfajta lelki megtisztulás járja át.

„Ez akkor történik, amikor valaki nagyon beteg, vagy már majdnem gyakorlatilag haldoklik… És hirtelen úgy tűnik, mintha jobban lenne. Ez többféleképpen is megnyilvánulhat, de sokszor hirtelen elkezdenek enni, beszélnek, esetleg sétálnak. Úgy viselkednek, mint a régi önmaguk… nevetnek, beszélnek, viccelődnek, de ezt követően általában néhány napon belül meghalnak, van, hogy még még aznap este” – osztotta meg hátborzongató tapasztalatát a hospice nővér.

@hospicenursejulie #hospicenursejulie #nurse #learnontiktok #nursesoftiktok ♬ original sound – 💕 Hospice nurse Julie 💕

 

Úgy tűnik, még életükben felveszik velük a kapcsolatot odaátról

A második videójában Julie McFadden egy még ennél is rejtélyesebb jelenséget mesél el, ami ugyancsak jellemző a haldoklók többségére.

„Általában körülbelül egy hónappal azelőtt, hogy az emberek meghalnak, elkezdenek látni halott rokonokat, halott barátokat, elhunyt háziállatokat, szellemeket és angyalokat, akik meglátogatják őket, de csak ők láthatják őket. Néha egy álomban jelennek meg, néha a fizikai valójukban látják őket, és rendszerint meg is kérdezik tőlünk: »Látod, amit én látok?« Általában nem félnek, sőt éppen hogy nagyon megnyugtatja őket, és elmondják, hogy üzeneteket kapnak tőlük. Például »Hamarosan eljövünk érted« vagy »Ne aggódj, mi segítünk«.” A hospice nővér szerint legtöbb ember szereti ezeket a jelenéseket. Nagyon megvigasztalják őket, egyáltalán nem ijesztő a számukra, az egészségügyi személyzet azonban nem tudja megmagyarázni a dolgokat, pedig újra és újra ugyanaz történik mindenkivel.”

@hospicenursejulie For #1– watched “The Rally” video #hospicenursejulie #nurse #nursesoftiktok #learnoftiktok ♬ original sound – 💕 Hospice nurse Julie 💕