A csak Elena (25) néven említett édesanyát azzal vádolták, hogy megölte 5 éves kisfiát, miután rendetlenséget csinált. A gyermek fejét erőszakosan többször is a padlóba verte, majd még rá is ült. A szörnyű eset közép-Ukrajnában történt.

Addig ütötte Artemet, amíg az bele nem halt a sérüléseibe. A bántalmazást a fiú húga, a hatéves Diana is végignézte. Úgy tudni, a gyilkosság után Elenát a házuk előtt találták meg, fia holttestével a kezében – írja a Mirror. A mentősöket is riasztották a tett helyszínére, de már nem tudták megmenteni Artem életét. A halottkém megállapította, hogy a kisfiú a fején keletkezett súlyos sérülések és fulladás miatt vesztette éltét.

„Azért jöttünk ki az anyához, hogy ellenőrizzük a családot, miután a gyerekek nem jöttek óvodába és az iskolába„ – kezdte a polgármester, Vira Asaulenko. „A ház udvarán láttuk meg Elenát. A fiút egy takaróba tekerve tartotta a karjaiban, miközben Diana a földön ült és a semmibe meredve bámult egyetlen szó nélkül. A fiú ekkor már halott volt. A gyermeknek borzalmas zúzódásai voltak. Mint megtudtuk, a földön fekvő kisfiú fejére Elena ráült, és többször is a földnek ütötte.”