Vasárnap este halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető út és az Üllői út találkozásánál a 4-es főúton. A Baleset-info.hu információi szerint a svéd rendszámú Volkswagen kisbusz vezetője a belváros felé haladt, amikor az autóban lévő GPS-es utazástervező azt javasolta, hogy forduljon balra. A sofőr – feltehetően figyelmetlenül – azonnal balra kormányzott, és még a lejárat előtt áthajtott a szemközti oldalra, ahol hatalmas erővel nekiütközött az ételfutár fekete Skodájának.

A kisbusz sofőrje ki tudott szállni járművéből, a nő azonban beszorult az autójába. A kiérkező tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, az életét azonban már nem tudták megmenteni a mentősök, a vétlen futár a helyszínen meghalt.

„Le volt zárva az út, a reptér felől mentünk el, a két összeütközött autó mellett. Pont előtte fékeztünk mi is egy nagyobbat, és eléggé csúszott az út” – számolt be a Metropolnak egy szemtanú.

„A baleset után pont abba az irányba szerettem volna közlekedni, de akkor mar teljes káosz volt” – nyilatkozta újságunknak egy másik ételfutár, aki ugyancsak járt a helyszínen. ”Ki számol azzal, hogy a szembeforgalomból valaki hirtelen megjelenik a sávodban?! Akár én is lehettem volna az áldozat. 250–280 órát közlekedek havonta a forgalomban, ez a baleset kivédhetetlen volt” – mondta megrendülten a fiatal férfi.

„Mindennap ő hozta az ebédünket. Ő volt a világ egyik legédesebb, legmosolygósabb, legcukibb nője. Nagyon hiányzik már most” – emlékezett meg az áldozatról Kriszta a baleset.info cikke alatt.

„A hölgy ekkor is munkába rohant, hogy más embereknek aznap legyen étele. Remélem, azok, akiknek mindennap szállított, megemlékeznek róla, hogy ki volt, aki mindennap azért dolgozott, hogy mások életét jobbá tegye” – írta egy másik hozzászóló.

A sokkoló képeket Itt tudod megnézni.