Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma sokat munkálkodik azon, hogy valami régi hibáját korrigálja, kijavítsa. Ez talán kissé feleslegesnek és idegölőnek tűnhet, de higgye el, nagy megkönnyebbüléssel tölti majd el, amikor túl lesz rajta.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem érdemes minden apróság miatt vitákba bocsátkoznia. Ha valamit meg kell tanulnia, akkor az a bölcs mosoly mögé bújtatott hallgatás. Ez akár még hatékonyabb is lehet, mint a szócséplés. Mosolyogni persze nem csak a vitákban kell.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Apró, váratlan események kuszálják össze a szálakat az életében. Jobb, ha felkészül erre, és edzi a reflexeit. Úgy mentálisan, mint érzelmileg. Aki tilosban jár, az ma könnyen lebukhat, úgyhogy ne tegye!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy váratlan, és csaknem hihetetlen, de nagyon jó fordulat köszönt a Rák jegyűekre a mai napon. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elhalassza a sorsdöntő hívást! Érzelmi téren is örvendezhet, mert sok szeretetben, melegségben lesz része.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szívügyekben a legkülönösebb hatások érhetik. Talán értetlenül áll a sors előtt, de a végén jól fogja értékelni a történteket. Lehet, hogy csak egy kaland, de valami nyomot hagy önben, és talán szükséges lépcsőfoka is lelki fejlődésének.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ügyeljen a szomszédokkal való kapcsolatára! Értelmetlen vitákkal kár lenne elrontani az összhangot. Sok váratlan kalamajka éppúgy válhat valami jó dolog forrásává, mint bajjá, zajjá. Végül is minden csak hozzáállás kérdése.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Van pár intézni valója, először koncentráljon azokra, mielőtt a kedvteléseivel törődik. A mai napon sok teendőjében gyors eredményre számíthat. Segítőkész ügyintézők, barátságos emberek veszik körül.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Talán kissé túlzásba vitte az álmodozást, de a másik véglet, a túlzott racionalizmus éppúgy hibás lehet. Valahogy az egyensúlyt kellene megtalálnia a két véglet között. Az önmagával szembeni elvárásait ne rója fel kedvesének!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerencse ma önnel van, és még a hibái is a javára válhatnak. Ha eddig kicsit kilógott a társai közül, ma ez a különcség is inkább az előnyére válhat. Érdekesnek tartják, és ez fontosabb lehet, mint az elfogadottság.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap különös lehetőséget kínál önnek. Az csak önön múlik, hogy él-e vele, vagy hagyja elszaladni. Legyen nagyon szemfüles, mert bármelyik perc fordulatot hozhat. Ha azonban szemellenzősen jár-kel, akkor lehet, hogy semmi sem történik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jó hírt kaphat, ami alapvetően meghatározza az elkövetkező heteit. Valamiképp a múlt, a múltbeli események, emberek is különös jelentőséget kaphatnak az életében. Talán átértékelődik minden, és egyben új értelmet is kap.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Romantikus nap vár ma a Halakra. Nem feltétlenül szerelemre kell gondolni, talán csak egy régi ismeretség elevenedik fel és gyújt meleg fényeket a szívében. Andalgásra, nagy beszélgetésre, múltidézésre szólítanak a csillagok.