Szex állatokkal, édes hármas egy barátnővel és anya-lánya szex – ilyesmiket lehet találni Ágica Állatotthon vezetőjéről, hogy zaklatói lejárassák. Zachariás Ágnes emiatt már négy hónapja tartja zárva intézményét.

A nevével, képmásával, telefonszámával tesz közzé valaki undorító szexhirdetéseket, legutóbb elhunyt édesapja fotójával készítettek egy Facebook profilt, ahol szintén különféle trágár tartalmat osztanak meg folyamatosan – számol be az undorító történetről a Ripost.

„Komoly támadások érnek bennünket, négy hónapja zaklatnak engem és a menhelyet fenntartó alapítványt. Most már be kell zárnunk, mert zoofíliás, azaz állatokkal szexelő hirdetéseket adtak fel, amikben a kutyáimmal szerepelek. Sajnos nagyon sokan hívtak emiatt, volt, aki azt kérdezte, hogy mennyiért vehetné meg azt a kutyát, amelyikkel a képen szexelek. A képek persze hamisítványok, de nem merek örökbe adni állatot, ezáltal behozni sem tudok, mert telt ház van” – mondta elkeseredve a Ripostnak Zachariás Ágnes, a solti Ágica Állatotthon tulajdonosa.

Ilyen hirdetéseket adnak fel Ágnes nevében
Fotó: Ripost

Ágnest és családját egyébként jól ismerik a környéken, sőt az állatvédelemben évtizedek óta végzett lelkiismeretes munkája révén az egész országban. Sokan felnéznek rá, aki ismeri, mindenki szereti.

Most azonban össze van törve: szinte mindenkivel szemben bizalmatlan lett, a telefont már csak ismerősöknek veszi fel. A szexhirdetések miatt ugyanis folyamatosan csörög a telefonja.

Zachariás Ágnes teljesen összetört a lejáratás miatt
Fotó: Ripost

”Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velünk – folytatja a beszámolót kálváriájáról könnyek közt. „Édesapám 9 éve elhunyt. Egyik nap arra keltem fel, hogy szembejön velem az Instagramon majd a Facebook-on egy profil, ami az ő nevét, fotóját viseli, és a posztjaim alatt nyilvánosan írogat nekem, hogy „hiányzol, kislányom”, „büszke vagyok rád”. Mikor jeleztek a barátaim, hogy ők is látják, értesítettem a családom többi tagját, hogy ne érje őket felkészületlenül. Az apukám neve alatt sátánista jelképeket és fotókat is posztolnak, sok közülük szintén perverz. A fotókon a szereplők arcának a helyére az apukám képét teszik vagy a barátaimét, a barátaim gyermekének az arcát, és persze az enyémet.”

A legszörnyűbbnek azt tartja, hogy még a családját is belerángatták ebbe. Ágnes sejti, hogy ki lehet az ellensége, aki az egész lejárató hadjáratot irányítja. Úgy gondolja, egy olyan „állatvédő”, akinek nem az állatok számítanak, hanem a tevékenységre kapott adószázalékok és adományok. Vagyis pénzszerzés a cél. Ágnes feljelentést tett, a nyomozás még zajlik.