Egy szex- és erőszakmegszállott, fanatikus párost ítélt el a nebraskai bíróság, miután a kettős megfojtotta a 24 éves Sydney Loofe-ot, feldarabolt holttestét pedig kukászsákokba gyömöszölve próbálta eltüntetni. A hatóságok ezzel egy hosszú vizsgálatot zártak le – írja a Mirror.

A pénztárosként dolgozó Sydney Tinderen keresztül ismerkedett meg „Audrey-val”, utolsó közösségi oldali bejelentkezésén épp egy fehér pulóverben szelfizik, a poszt szerint randevúra készül, és még egy szívecskét is a képre biggyesztett. Többé azonban nem adott életjelet. Szülei másnap először az éhesen nyávogó macskájára lettek figyelmesek, autójában megtalálták kikapcsolt mobilját, és miután sehogy nem sikerült elérniük a lányt, jelentették az eltűnését a rendőrségen.

 

(Fotó: Pixabay)

A rendőrök ezt követően megkeresték a randevút leszervező Audrey-t, aki azt állította, hogy az este nem történt semmi különös, és a randi végén Sydney-t egy barátja házához vitte, többet nem hallott róla. Ahogy azonban a rendőrök alaposabban utánanéztek a 23 éves Audrey múltjának, egyre gyanúsabbá vált. Kiderült, hogy a valódi neve Bailey Boswell, aki egy 51 éves férfival, Aubrey Traillel él együtt. Mikor a rendőrök felkeresték a pár otthonát, a háztól nem messze megtömött kukászsákokra lettek figyelmesek: abban tizennégy darabba vágva megtalálták Sydney-t, bár egyes szervei és testrészei sosem kerültek elő.

Az orvosszakértői vizsgálatok során kiderült, hogy Sydney-t megfojtották, de halála előtt hosszan küzdött az életéért. Boswellről és Trailről megállapították, hogy sötét fantáziálással szórakoztatják magukat, rendszerint nőket csábítanak magukhoz a Tinderről, hogy hármasban szexeljenek velük, miközben a férfi arról mesél, hogy egy gyilkosságból mennyi erőt nyerhetnének. Ez az ötlet tetszett meg a párjának is, ezért eldöntötték, egy nőt valóban megölnek – a választásuk a mit sem tudó Sydney-re esett.

A 2017-ben történt szörnyű eset most zárult le, és a bíróság a férfit halálra, a nőt pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.