Hatalmas tragédia rázta meg az angol Killamarsh települést. Három kis angyal és egy 35 éves édesanya vesztette életét, miután egy 31 éves férfi meggyilkolta őket az otthonukban. A gyanúsított tettére egyelőre nem tudni mi volt az indíték.

A 4 áldozat közül a két legfiatalabb még csak 11 éves volt, és hatalmas volt a szívük. Lacey Bennett és legjobb barátja, Connie Gent a halálukat megelőző délutánon jótékonysági édességárulásra adták a fejüket, ugyanis találkoztak egy rákbeteg dolgozóval a helyi szupermarketben, és úgy érezték, hogy segíteniük kell a hasonló kórban szenvedőknek. Az akciójuk után Connie a barátnőjénél aludt. Úgy tűnik, hogyha éjszaka hazament volna, akkor még ma is élne. Lacey anyukája napközben még büszkén számolt be róla a Facebook-oldalán, hogy gyermeke és barátja milyen rendesek, hogy segítenek a rászorulóknak. Másnap fiával, kislányával, és Connie-val együtt holtan találták őket.

A helyiek rengeteg virágot és emléktárgyat, lufikat helyeztek el a szörnyűség helyszínéül szolgáló háznál.

https://twitter.com/radionewshub/status/1440635223683698690

A kislány édesapjának szíve darabokra tört

A kis Connie édesapja nem tudja feldolgozni a tragédiát.

A kislányom elment. Nem akarom, hogy valaha is bárki átélje azt a fájdalmat, amit most érzek. Nem tudom szavakkal leírni, az érzést, ami most a szívemben van. Nem tudom, hogyan kéne most éreznem, vagy reagálnom, teljesen összetörtem” – nyilatkozta a 11 éves kislány édesapja a helyi újságnak.