Egy kutyasétáltató talált rá a bokorba rejtett 45 éves, 2 gyermekes anyuka holttestére, akit egy 20 éves férfi ölhetett meg – számolt be a szörnyű londoni esetről a DailyStar.

A rendőrség a jelenlegi bizonyítékokra hivatkozva úgy gondolja, hogy Mariát megtámadták, miután az incidens előtti este elhagyta az egyik helyi kórházat. A vizsgálatok alapján a nő fejsérüléseket szenvedett, majd megfojtották őt.

A helyi rendőrség közleményében így fogalmazott: „A szerdai walthamstow-i halottasházban végzett boncolás megállapította Maria Rawlings halálának okát, amit a szakértő szerint nyakra érkező nyomás és esetleges a fejet érintő tompa ütés okozhatott.”

Maria holttestét körülbelül egy hete a kelet-londoni Romfordban található Little Heathben találta meg a járókelő. A környék egy családi házas övezet, így egész sok a növényzet, emiatt kerülhetett könnyen takarásba a kétgyermekes anyuka teste.

A bűnténnyel a kelet-londoni 20 éves Valentin Lazart vádolták meg, akit még vasárnap le is tartóztattak. A gyilkosság okát egyelőre még a rendőrök sem tudják pontosan, hiszen még tart a nyomozás.