Az amerikai Mark Redwine megölte saját fiát, miután a kisfiú kompromittáló fotókat látott apukájáról, amelyeken a középkorú férfi női fehérneműben evett a saját székletéből – írja a Daily Star.

Mark Redwine az édesapa (Fotó: Police.UK)

A 13 éves fiú, Dylan még 2012-ben tűnt el. Az apát pedig négy évvel ezelőtt tartoztatták le, és azóta folyamatosan vizsgálják az ügyet, már több mint tízszer átütemezték a bírósági tárgyalását. A múlt héten azonban újraindult a per és végre pont kerülhet az ügy végére. A mocskos részletek ismeretében még hihetetlenebb, hogy a férfi még mindig szabadlábon van.

Sajtóértesülések szerint, Mark és a gyereke szóváltásba keveredtek a képek megtalálása után, ez vezethetett a dolgok tragikus kimeneteléhez.

Dylan, a 13 éves áldozat (Fotó: Police.UK)

Az eset előzményei közé tartozik, hogy Dylan szülei elváltak, és a kisfiú nem akarta volna a hálaadást az apukájával tölteni, azonban Mark ragaszkodott az előírt láthatáshoz, így együtt töltötték az időt a férfi házában. A férfi a nappalijában ölte meg a fiát.

A bűntény után a kisfiú holttestét az erdőben rejtette el a férfi. Később a bíróságon pedig azzal védekezett, hogy egy vadállat ölte meg.