Sokkoló esetet tárgyaltak nemrég a Bristoli Bíróságon. A 28 éves Phoenix Netts holttestét két bőröndben, feldarabolva találták meg a Dean-erdőben.

Az ügy kapcsán a gyanúsított, egy vele egykorú férfi beismerő vallomást tett a napokban. Mint kiderült, a gyilkosságot megelőzően ugyanabban a menedékházban éltek Phoenix-szel. A fiatal nő eltűnése után megtalálták a kikapcsolt telefonját, majd a rendőrök lecsaptak egy férfira és egy nőre, akik gyanúsan próbálták elhagyni a szállót.

(Fotó: Shutterstock)

A gyilkosság helyszíne a nyomozók szerint olyan volt, mintha egy mészárszéken lettek volna. Még számukra is felkavaró látvány volt, ahogy mindent beborított a vér. Később egy közeli kőbánya közelében két elhagyott bőröndöt fedeztek fel, benne pedig Phoenix holttestét. Az is nyilvánvaló volt a számukra, hogy valaki megpróbálta elégetni a maradványokat.

A 39 éves Mahesh Sorathiyát bűnsegédlet miatt tartóztatták le, míg Gareeca Conita Gordont a kegyetlen gyilkosság gyanújával. A The Sun információi szerint a család köszönetet mondott a nyomozóknak, és kérte a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben Phoenix Netts halálát, és ne zaklassák őket. Az egyelőre még nem világos, miért is gyilkolhatták meg ilyen brutálisan a fiatal nőt.