Az orosz Ulyana Lanskayát letartóztatták, mert elrabolta, megkínozta, majd brutálisan halálra verte a kilenc éves Sofia Zhavoronkát -írja a Daily Star.

A nő éppen hazafelé tartott, amikor meglátta a kis Sofiát és barátnőjét, amint azok szórólapot osztogattak. A rendőrség jelentése szerint a nő felajánlotta a kislányoknak, hogy vesz nekik édességet, akik vele is mentek. A nő végül otthonába is eltudta csalni Sofiát, akit napokon át kínzott, majd végzett vele.

Fotó: shutterstock

Az eltűnt lányt 272 önkéntes kereste, végül a rendőrség a kis barátnő segítségével jutott el Ulyana házához, ahol rátaláltak a gyerek holttestére. A jelentés szerint a teste tele volt vágásokkal, több csontja eltört, az arca pedig teljesen eltűnt a veréstől.

A nőt őrizetbe vették és szinte egyből bevallotta bűnösségét.

„Azért vallottam be, mert beteg vagyok. Régóta nem vagyok jól, úgysem éltem volna sokáig” -mondta a zavarodott 32 éves asszony. Később kiderült, hogy ez hazugság volt, ugyanis semmilyen betegsége nem volt Ulyanának.

Nem sokkal később derült ki, a gyilkostól korábban elvették a fiát és a lányát is, mert nem tudott nekik megfelelő életkörülményeket nyújtani, ráadásul saját gyerekeit is rendszeresen verte