Lövések dördültek az éjszaka közepén Austin belvárosában. A szomszédság halálra rémült, amikor felriadtak álmukból, többen azonnal a rendőrséget tárcsázták. Röviddel azután, hogy a kék kabátosok megérkeztek a riasztás helyszínére, a diszpécserek egy másik segélyhívást is kaptak. Mint később kiderült, néhány háztömbnyire irányították a járőröket, ahol sokkoló látvány fogadta őket.

A mindössze 21 éves Kaylin Price-t egy autó hátsó ülésén találták meg, egy lőtt sebbel. A mentősök megfeszített erővel küzdöttek a kismama életéért, de sajnos nem jártak sikerrel. Az autóban volt egy másik sérült is, akinek a lábát találta el egy lövés. Mivel nem volt életveszélyes a sérülése, kórházba szállították.

A hatóságok az autó közelében lévő híd alatt találtak egy 15 éves kisfiút. A szemtanúk elmondása szerint a srác és a páros a híd alatt találkoztak. Ám egyszer csak a kismama és barátja menekülőre fogták. Ekkor a tinédzser fegyvert rántott, és az autójukra lőtt többször is. Price-ék hiába próbáltak minél gyorsabban távozni, sajnos nem juthattak messze, így a kórházat sem érték el – írja a Crime Online.

A boncolás megállapította, hogy Price 16 hetes terhes volt. Sőt egy 4 éves kislánya is volt, aki így árván maradt. Az orvosi vizsgálatok szerint második gyermeke kisfiú lett volna.