Lehet, hogy a Brian Laundrie keresése véget ért, miután holtan találták meg Floridában, de az internet még mindig nem tudta elengedni a brutális esetet. A közelmúltban egy üzenetet látott napvilágot, amelyről sokan úgy gondolják, hogy Brian írta. Természetesen ez a búcsúlevél így azonnal nagy figyelmet kapott a közösségi oldalakon és azóta is összevissza kering a csoportokban.

Laundrie-t szeptemberben látták utoljára, amikor elhagyta a floridai szülői házat hat nappal azelőtt, hogy a hatóságok megtalálták eltűnt menyasszonya, Gabby Petito holttestét a wyomingi nemzeti parkban.

A 22 éves 1 milliós követői táborral rendelkező, ismert Instragram-influenszer, Gabby Petito, vőlegényével, Brian Laundrie-val azért indult útnak nyáron, hogy beutazza az Amerikai Egyesült Államok területét. A nyaralásból azonban csupán a férfi tért haza, Gabby-ről pedig nem mondott semmit a lány akkor már nagyon aggódó szüleinek. Sőt, később Brian el is menekült, a hatóságok pedig nagy erőkkel keresték, mígnem a tetemét egy korábban víz alatt álló területen megtalálták. A teste mellett több személyes tárgyat is találtak, köztük egy jegyzetfüzetet, így sokan várták, hogy kiderülhet az igazság.

A mostani levél nem bizonyítható teljesen, hogy valóban a férfié, de a leírtak alapján nagyon is elképzelhető:

Csak annyit akartam mondani, hogy nagyon sajnálom, ami történt. Soha nem állt szándékomban ilyet tenni. Gabby és én tényleg szerettük egymást, mindent megadnék azért, hogy még mindig itt legyen. Tudom, hogy senki sem értené, hogy a dolgok egyszerűen kikerültek az irányításunk alól. Túl nagy feszültség nehezedett ránk és a kapcsolatunkra, túlnőtt rajtunk, és nem tudtam elviselni. (…) Amikor Gabby örökre elment, tisztában voltam vele, hogy én is. Bocsássatok meg nekem mindent, ami történt, és mindent, amibe másokat is belekevertem. Annyira szégyelltem Gabby szüleinek elmondani, hogy mi történt vele. Remélem, az emberek egy nap megértik, mi történt pontosan. Egy nap majd újra találkozunk, örökre szeretlek. B – olvasható a levélben.