Mint azt a Metropol is megírta, megtalálták annak a magyar nőnek a gyilkosát, akit New Yorkban különös kegyetlenséggel öltek meg. Gaál Orsolyán saját pincéjében támadója 60 késszúrást ejtett, majd holttestét egy sporttáskába tuszkolta.

A gyilkossággal gyanúsított férfit megfigyelés alá helyezték, mivel fennáll a veszélye annak, hogy végez magával a börtönben, miután csütörtökön először jelent meg a bíróság előtt letartóztatását követően. A 44 éves David Bonolát gyilkossággal és fegyverbirtoklással is vádolják, áldozatát hatvanszor szúrta meg – írja a Fox News.

Anthony Battisti bíró úgy döntött, hogy Bonola beismerő vallomása, valamint a vádak súlyossága miatt nem szab ki óvadékot, azaz a férfi semmiképpen nem kerülhet ideiglenesen szabadlábra.

Itt élt Gaál Orsolya a családjával és ebben a házban ölte meg a szeretője

Itt élt Gaál Orsolya a családjával és ebben a házban ölte meg a szeretője

Orsolyának viszonya lehetett a gyilkossal

Bonola az elmúlt két évben Orsolya Gaalnak és családjának dolgozott, a rendőrség szerint ezalatt az idő alatt intim kapcsolat alakult ki a férfi és a családanya között. A férfi állítólag bevallotta a borzalmas bűncselekmény egyes részeit elfogása után tartott kihallgatása során. Az is kiderült, hogy a férfi és a nő kapcsolata áprilisban már viharos volt, többször is szakítottak, majd újra összejöttek.

A rendőrök szerint a férfi előző hét szombaton kora reggel ment el Gaal családi házába és miután nem tudta meggyőzni, hogy folytassa a viszonyukat, körülbelül hatvanszor megszúrta a nőt.

A rendőrség szerint a férfi a házban található egyik konyhakéssel végzett a nővel, majd a nő fiának egyik sporttáskájába gyömöszölte áldozatát, a háztól pár szár méteren vonszolta és kidobta.

David Bonolának április 26-án kell ismét bíróság elé állnia.

Ha elítélik a nő meggyilkolásáért, akár 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetés is várhat rá.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!