Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, egy fóti orvosi rendelőben nem mindennapi eset történt. Egy agresszív házaspár rátámadt az ügyeletes orvosra, dr. Lestár Ferencre, aki hobbi-testépítőként nem volt éppen szívbajos, és később kint a parkolóban olyan szinten erősebbnek bizonyult a rátámadó férjnél, hogy a páros még is rendőrt hívott.

dr. Lestár Ferenc is szerzett sérülést a dulakodás során (Fotó: Bors)

Azóta több érdekes hír is kiderült az esettel kapcsolatban, például a Bors számára megerősítette az Emergency Service Egészségügyi Szolgáltató Kft., hogy nem indult eljárás a doki ellen.

Továbbá napvilágra kerültek olyan információ, hogy az orvost korábban 1 év 6 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték egy kolléganőjének bántalmazásáért, mindenesetre amikor felvették, az erkölcsi bizonyítványát rendben találták.

A lap beszámolt róla, hogy bár dr. Lestár Ferencet jelenleg nem tudták elérni telefonon, viszont biztos forrásból tudják, hogy a férfi jelenleg nem dolgozik, és határozatlan időre felfüggesztették. Érdekesség pedig, hogy az orvosnak 2009 óta nincsen működési engedélye, tehát szakmai felelősséget a feletteseinek kell vállalnia ő helyette.

Végül a rátámadó férfi koponyasérülést szenvedett (Fotó: Knap Zoltán)

A Bors megkérdezte dr. Lestár Ferenc munkáltatóját, hogy beosztottjuk milyen jövő előtt áll most.

„A fóti ügyeletünkön történt dulakodással kapcsolatban a rendelkezésünkre álló információk, továbbá munkavállalónk meghallgatása után nem látjuk okát fegyelmi eljárás indításának. Az ügyben rendőrségi eljárás van folyamatban. Ezen eljárás alakulását cégünk figyelemmel kíséri, és természetesen az eredménynek megfelelően jár el a későbbiekben” – írták.