A 32 éves, angol Emma Tustint életfogytiglanra, de minimum 29 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, élettársa, Thomas Hughes 6 éves kisfiának meggyilkolásáért – írja a Daily Star. A 29 esztendős apa szintén részt vett a szörnyű bűncselekményben, ő is életfogytiglat kapott, de minimum 21 évre kerül rács mögé emberölés miatt.

A kis Arthur 2021 júliusában súlyos fejsérülései miatt összeesett és kórházba szállították, ahol már sajnos nem tudták megmenteni a kisfiú életét. A rendőrség nyomozása alapján kiderült, hogy ezt megelőzően mostohaanyja és édesapja folyamatosan kínozták a csöppséget. Napi 14 órán át bezárva tartották, verték, éheztették és mérgezett sóval etették őt.

pedofil

A kisfiúval különös kegyetlenséggel végzett apja és mostohája (Fotó: Shutterstock)

Régóta tervezgették

A két szörnyeteg a bűncselekményt megelőzően rengeteg üzenetet váltott egymással, amikből kiderült, már régóta tervezték a gyilkosságot.

„Végezzünk vele. Fojtsuk meg, vagy tépjük le a fejét a helyéről, akkor talán abbahagyja a hisztizést” – írta a gyilkos nő bűntársának. Az édesapa pedig azzal viccelődött, hogy majd ő megássa a sírját a kis Arthurnak.

Bár a kisfiút már sajnos nem lehet megmenteni, legalább a gyilkosok elnyerték méltó büntetésüket.