Sajnos nagyon sokan vannak olyanok a világban, akik a genetikájuk miatt nem tudnak lefogyni, de bizony előfordul olyan is, hogy a rendszertelen táplálkozás miatt szed fel plusz kilókat magára valaki. Közülük sokan hosszú időn át próbálják leadni a súlyfeleslegüket. A 23 éves Colton Lowe nem tartozott közéjük, sőt ő tisztában volt azzal, hogy el van hízva, de különösebben ez nem foglalkoztatta – számol be róla a People.

Egyik nap azonban, amikor felújított Ford Mustangját, szerette volna elvinni az első hivatalos körére, a fiú egyszerűen nem fért be a kormány mögé.

Számomra ez az autó volt az utolsó szög a „koporsón”. 2020 nyarán és őszén már csak azzal foglalkoztam, hogy újra vezethessem” – nyilatkozta a texasi fiatal.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett karantén alatt apjával közösen végig az autón dolgoztak, így mérhetetlen csalódottságot érzett, amikor kiderült, hogy nem tudja használni. Az akkor 216 kilogrammot nyomó fiú kemény diétába kezdett, sőt még egy gyomorműtétre is elment. Így sikerült lefogynia közel 130 kilót.

Még mindig eszem fagyit, de már jóval kevesebbet, mint egykor. Megtanultam értékelni a friss gyümölcsöt és a gabonát is” – magyarázta Colton Lowe.