Egy angol újságírónő döbbenetes állításokkal kavarta fel a közösségi oldalon a követőit. Nem mos rendszeresen fogat, hajat és fürdővizet is csak ritkán lát, sőt a ruháit is koszosan szereti – írja a Daily Mail.

Annabel Fenwick Elliott bevallotta, azért zuhanyozik ritkán , mert „nem szereti a nedves és hideg érzést”, viszont dezodort sem használ. Fogat mosni azért nem szeret, mert mentolos ízűnek érzi tőle az ételeket.

A 35 éves nő egyedül él Essex vidékén a kutyájával, míg vőlegénye külföldön dolgozik, és magát befelé forduló bevallásúként ritkán lát másokat.

Nem tagadja, hogy lusta, de ugyanakkor szerinte ezek a higiéniai szokások csupán azért alakultak így, mert a reklámok ezeket sugallják, úgy véli ez az egész nem „biológiai szükségszerűség”.

Nem tagadja, hogy a lustaság a fő oka fura szokásának

„Igen, lusta vagyok. Csak akkor használok dezodort, ha a Tescóba megyek. A tisztálkodás érdekel a legkevésbé az életben. Amikor Londonban éltem és egy irodában dolgoztam, a legtöbb hétköznap zuhanyoztam, hidratálókrémet használtam és ha szárazsamponnal is, de hajat is mostam. Amikor a vőlegényem, aki jelenleg külföldön dolgozik, otthon van, naponta kétszer mosok fogat, és elviselem, hogy a kukoricapehely olyan ízű, mint a Colgate” – mondta.

Annabel, akit már milliók követnek a TikTokon, hangsúlyozta, nem hajléktalan, nincsenek mentális zavarai.

„Én nem tartozom ezek közé, de nem mosakszom rendszeresen. Akkor biztosan őrjöngő hippi vagyok? Nem hiszek a homeopátiában, a csillagjegyekben és inkább otthon dolgozom, és egyedül élek Essex vidékének mélyén egy kutyával, akit nem érdekel, ha úgy nézek ki, mint akit átvonszoltak egy sövényen”.