Gwyneth Paltrow vagina-illatú gyertyája hatalmas, 50 cm-es lánggal égett, majd váratlanul felrobbant egy nappaliban – legalábbis az 50 éves Jody Thompson állítása szerint.

A nő egy online kvízen nyerte el a hollywoodi sztár által forgalmazott nem mindennapi illatú gyertyát. Azonnal ki is próbálta, amikor meglepő dolog történt. „A gyertya egyszerűen felrobbant, hatalmas lángok csaptak fel belőle, viaszdarabkák repültek mindenfelé”– nyilatkozta Thompson a The Sunnak, majd hozzátette: „Sohasem láttam még ilyesmit. Az egész gyertya lángolt, és túl forró volt ahhoz, hogy hozzáérjek, vagy bármit tegyek vele. Mintha egy pokolgép robbant volna a lakásomban…”

Thompson és élettársa végül összeszedték magukat és kidobták az ajtón a felforrósodott mécsest. Később már nevetve emlékeztek visssza, hogy éppen Paltrow vagina illatú gyertyája miatt égett le majdnem az egész házuk.

A színésznő egyébként még tavaly dobta piacra szokatlan termékét, aminek ára 57 fontot (kb. 23 ezer forint) is eléri. Egyelőre az esettel kapcsolatban cége, a Goop nem nyilatkozott.