Varga Judit igazságügy-miniszter nemrég szócsatába keveredett George Clooney-val, miután a híres hollywoodi sztár bírálta a magyar kormányt, amire válaszul Varga Judit meghívta egy kávéra, hogy beszéljék meg az ügyet. Minderről rengeteg mém is született, amik közül egyet most a miniszter is közzétett.

Humor nélkül lehet élni, de nem érdemes… A Clooney-ügy kapcsán rengeteg mém és vicces rajz készült. Mi otthon ezen nevettünk a legtöbbet. “Több, mint testőr” A mostani nehéz napokban az összefogás mellett talán még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van egymás mosolyára. A kép még az utolsó “békebeli” napok egyikén készült februárban.” – írta Varga Judit.

Az igazságügy-miniszter előzőleg ezt üzente, a híres kávéreklámra utalva, a sztárnak: “Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?”

Humor nélkül lehet élni, de nem érdemes😁 A Clooney-ügy kapcsán rengeteg mém és vicces rajz készült. Mi otthon ezen…

Posted by Varga Judit on Saturday, November 28, 2020