A kedvelt gyermekgyógyász és „álhírvadász” gyakran készít videókat a koronavírussal kapcsolatos téveszmékről és a valódi tényekről. Most legújabb Facebook-posztjában két gyakran hangoztatott álhírről rántotta le a leplet.

Az egyik, hogy a szájmaszkokban „férgek” találhatóak, a másik pedig, hogy a vakcinákban mikrochip található, amit beültetnek az emberek szervezetébe.

„Nem létezik olyan emberben kárt okozó parazita, féreg, amit a „leleplező” videóban bemutattak. Az apró szövetszálak időnként észlelhető mozgása a fizika órai tananyagban keresendő: hőváltozás, statikus elektromosság és légáramlat stb. Egy féreg nem is így néz ki – utólag látszik, miért nem volt jó ötlet amőbázni és aludni a fizika – biológia órákon„ – írta bejegyzésében dr. Novák Hunor.

Dr. Novák Hunor: Reális esélye van, hogy kötelezővé tegyék az oltást

Dr. Novák Hunor: A vírus- és járványtagadók tevékenysége emberéleteket követel

Az orvos kifakadt a pletykáknak hitelt adó emberekre, akik áltudományos összeesküvés-elméleteket terjesztenek. Nekik még le is egyszerűsítette az üzenetét.

„A maszkban nincsenek férgek, nanorobotok. A védőoltásban nincsen mikrocsip. A maszktól nem kap széndioxid-mérgezést és nem okoz oxigényhiányt”– fejtette ki véleményét az orvos.

„Egyes vakcinák végén nem „trükkös, görbe a tű”, hanem visszapattintható vagy visszahúzható tűvédő van rajta, ami védi az oltó személyt, hogy oltás után megszúrja magát véletlenül„ (Fotó: Youtube)

Dr. Novák Hunor a józanság hangjaként szólalt fel egy világban, ahol sajnos a féligazságok és az érzelmekre ható hamis vezényszavak hangosabbak, mint a szakemberek által elmondott tények.

„A vírus- és járványtagadók tevékenysége emberéleteket követel. Ne dőljön be nekik, használja a józan eszét és kövesse az embereket gyógyító, betegellátásban vagy kutatásban jártas szakemberek javaslatait! Viseljen maszkot és amint lehet oltassa be magát: bármelyik vakcina jobb, mint a várakozás, és a betegség elkapásának kockázata„ – foglalta össze mondanivalóját dr. Novák Hunor a posztjában.

Az orvos bejegyzését itt tekinthetik meg:

RÉMHÍR – NINCS FÉREG A MASZKOKBAN

Szomorú vagyok, hogy miközben az elmúlt nap több mint 300-an haltak bele a COVID-ba,…

Posted by Dr. Novák Hunor on Wednesday, March 31, 2021