Ne parázz, sokkolj! – Újraélesztés defibrillátorral” címmel indított ismeretterjesztő kampányt az Országos Mentőszolgálat Alapítvány. Egy humoros videóban Győrfi Pál és a Valami Amerika sztárjai részletesen bemutatják, hogyan is kell használni ezt a nem is annyira bonyolult eszközt, hogy ha arra kerülne a sor, te is életet menthess.

Baláék visszatértek, és Győrfi Pál segítségével megmutatják, hogyan kell használni ezt az életmentő készüléket. Túszejtés, kommandósok és egy defibrillátor – a Valami Amerika szereplői ezúttal is a tőlük megszokott lazasággal és poénokkal segítenek nekünk az újraélesztési ismeretek elsajátításában – olvasható Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány közösségi oldalán posztolt videó mellett.

Október 16-a az Újraélesztés nemzetközi napja. Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programjának célja elérni, hogy

  • tovább javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, és
  • minél több ember tudjon róla, hogy országszerte rendelkezésre állnak nyilvánosan elérhető defibrillátorok, használatuk pedig laikusok számára is egyszerű, így nincs mitől félnünk.

NE PARÁZZ, SOKKOLJ! − ÚJRAÉLESZTÉS DEFIBRILLÁTORRAL

MENTS ÉLETET BALÁVAL – EZÚTTAL DEFIBRILLÁTORRAL! ⚡Baláék visszatértek, és Győrfi Pál segítségével megmutatják, hogyan kell használni ezt az életmentő készüléket. 🎞 Túszejtés, kommandósok és egy defibrillátor – a Valami Amerika szereplői ezúttal is a tőlük megszokott lazasággal és poénokkal segítenek nekünk az újraélesztési ismeretek elsajátításában. 💓Október 16-a az Újraélesztés nemzetközi napja. Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programjával célunk elérni, hogy👉 tovább javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, és👉 minél több ember tudjon róla, hogy országszerte rendelkezésre állnak nyilvánosan elérhető defibrillátorok, használatuk pedig laikusok számára is egyszerű, így nincs mitől félnünk.🎥 Így készült! Ne parázz, sokkolj! – Újraélesztés defibrillátorral: https://youtu.be/72KP6DFJhEM#neparázz #sokkolj #újraélesztés #defibrillátor #bala #győrfipál #újraélesztésnapja

Közzétette: Országos Mentőszolgálat Alapítvány – 2020. október 7., szerda

A kampányfilmről egy werkfilm is készült, ahol a kulisszák mögé is betekinthetsz, a színészek titkokat és érdekességeket árulnak el:

Győrfi Pál nem először vesz részt humoros produkciókban. Korábban a Metropol is beszámolt róla, hogy a szóvivőt első ránézésre fel sem lehetett ismerni abban a videóklipben, amiben Gabriela Spanic népszerűsíti a TV2 új műsorát.