Az edinburgh-i anyuka, Dawn Lothian lefektette kislányát aludni, viszont miután elhagyta a gyerekszobát és lement a nappaliba, hangos nyögésekre lett figyelmes. Miután rájöttek, hogy kislányok szobájából jön a zaj, nagyon megijedtek. Végül megtalálták a hang forrását, amely a bluetoothszos éjjeli lámpa volt – írja a Daily Record.

A 29 éves nő állítása szerint azonnal felismerte a pornófilmekből ismert nyögéseket, és nagyon megdöbbent, amikor kiderült, hogy valamilyen módon a gyerek éjjeli lámpája kapcsolódott össze valaki másnak az eszközével és ez eredményezte a kéjes hangokat.

„A nappaliban voltam, amikor meghallottam a hangokat, kiabáltam a páromnak, hogy maradjon csendben egy kicsit, valamint a tévét is lehalkítottam. Sokkos állapotba kerültem. Szerencsére a babánk még túl fiatal ahhoz, hogy bármit megértsen abból, amit hallott” – mondta el a nő a lapnak, majd hozzátette, „Most történt először ilyen, ez egy olyan éjjeli lámpa, ami csillagokat vetít ki a plafonra és Bluetoothszal rá lehet kapcsolódni, ha azt szeretnénk, hogy zenéljen” – nyilatkozta az anyuka.

A hangátvitel okozta a bonyodalmakat (Fotó: AFP)

A hölgy el is helyezett egy üzenetet a lépcsőházukban, amelyben azt írta: „Aki este fél 12-kor pornót nézett a lakásában, kérem kapcsolja ki a Bluetootht, mert a kisgyermekem szobájában hallani lehet a nemkívánatos hangokat.„

Dawn azt mondta, nem kereste fel személyesen a a felnőttfilmkedvelő szomszédot, de eljutott hozzá az üzenet, mert nem fordult elő többször az incidens.