Egy kínai férfi, Wang, egy online élelmiszerboltból tíz darab tojást rendelt, amit annak rendje és módja szerint műanyag dobozban meg is kapott.

Mivel sietett, a dobozt a konyhapultra tette, majd elment dolgozni. Mire hazaért a munkából, nem hitt a szemének, az asztalon ugyanis, mint egy rossz filmvígjátékban, nyolc tojást és két kiscsibét talált.

Wang gondolkodni kezdett és arra jutott, hogy a városban ekkor uralkodó 39 fokos hőhullám lehetett a „tettes”. Úgy tűnik, legalábbis Wang szerint, hogy a műanyag doboz a hőségben egyfajta inkubátorként működött a The Mirror cikke szerint, ennek köszönhető, hogy két kiscsibe kikelt a tojásból. Most Wang úr odaadóan neveli két nem várt csirkéjét. Lehetséges, hogy Wang úr elgondolkodott, ha lesz két csirkéje, akkor biztosan gyorsabban és olcsóbban fog tojáshoz jutni.

Egy biztos, a kínai féri esete nem egyedi, történt ugyanis, három héttel korábban egy angol anyuka a szupertmarketben vásárolt egy doboz tojást, majd az Amazonon egy inkubátort. Három kiválasztott tojást az inkubátor segítségével kikeltetett és világra is jött három formás kiskacsa. Azóta büszke tulajdonosa Daisynek, Dusknak és Rivernek.