A Blackpool Pleasure Beach nevű vidámparkban található Nagy-Britannia legnagyobb hullámvasútja, a The Big One. A park már megnyitott idénre, de nemrég sajnos egy csúnya üzemzavar okozott pánikot.

A vidámpark megerősítette, hogy az ICON hullámvasút szerda délután megállt, amikor a kocsi a magasban volt. A következő napokban nem fogják újraindítani a hullámvasutat, legalábbis amíg a vizsgálatok le nem zajlanak.

Az elsődleges információk szerint körülbelül tízen ültek a kocsiban, amikor bekövetkezett a tragédia. Az utasoknak 15 percen keresztül kellett nagyjából 65 méter magasan ülniük. Az egyik látogató Greg Jones elmondása szerint sokkot kaptak, és nem tudták, mi történik, és alaposan megijedtek.

@geo_connor#blackpoolpleasurebeach #foryoupage #fy #help #lifesabeach #blackpool #summer #finaldestination♬ Oh No – Kreepa

Az ijesztő tragédiáról több felvételt is készítettek, amelyekből kiderült, hogy végül a kocsikat lassan visszahúzták biztonságos helyre. Az édesapa elmondta, hogy a Pleasure Beach közleményt adott ki, mely szerint az incidens „technikai nehézség” miatt történt – írja a Mirror.

„Nem hiszem, hogy bárki megsérült volna. Valószínűleg egy kicsit mindenki számára ijesztő volt, nem tudtuk, mi történik” – árulta el Greg Jones.

 

@geo_connorMore of the views from up at the top! #blackpoolpleasurebeach #view #foryoupage #finaldestination #stuck #walkofshame #yolo #rideordie♬ Oh No I Hope I Don’t Fall… – IndieHay