RETRO RÁDIÓ

Anyát és 9 éves fiát gyilkolták meg brutálisan, a csendes környéket sokkolta az eset





Brutális gyilkosság zavarta meg a nyugalmat az angliai városkában. Nem tudták megmenteni a családot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.03.
Brutális gyilkosság

Brutális gyilkosság zavarta meg a nyugalmat Lincolnshire-ben. A hatóságok hajtóvadászatot indítottak egy férfi ellen, aki rátámadt egy családra. A 26 éves édesanya és kilencéves fia holttestét hétfőn este fél kilenc körül fedezték fel egy louthi házban, nem sokkal azután, hogy a szomszédok egy kisbaba sikolyát hallották. Az otthonban egy sértetlen gyermeket is találtak. A két holttesten az orvosszakértő több szúrást is felfedezett, továbbá a helyszínen megtalálták a gyilkos fegyvert is.

A 18 éves Shane Marshall és élettársa, a 17 éves Niamh Ismay, akik két házzal arrébb laknak – mint ahol az eset történt –, elmondták, hogy hétfőn este 8 óra körül hallották a baba sikolyát. „Hogy őszinte legyek, mi is ugyanúgy megdöbbentünk, mint mindenki más, különösen, hogy ez két házzal arrébb történt. Ez tényleg nem jó dolog, főleg, ha gyerekekről van szó” – tette hozzá Shane Marshall.

A kamerafelvételek alapján egy Daniel Boulton nevű férfi került gyanúba, aki elfogása során egy rendőrt megsebesített. Közel egy órán keresztül próbált menekülni a rendőrök elől, de nem járt sikerrel. A férfi egyébként cipő és zokni nélkül, szakadt tréningnadrágot, Adidas pólót és Nike dzsekit viselt – írja a Mirror.

„A 29 éves Boultont ma dél körül vették őrizetbe Hubbard’s Hill térségében. Jelenleg rendőrségi őrizetben van, ahol kihallgatását tartják” – árulta el a rendőrségi szóvivő, majd hozzátette: „Még mindig sok a tennivaló, és most kezdődik a munka, hogy pontosan megértsük, mi és hogyan történt itt.” A nyomozás során az is világossá vált, hogy Boulton és az áldozatok ismerték egymást, de azt homály fedi, miért gyilkolta meg anyát és fiát.





Ezeket olvastad már?
Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás