A vádakra kifakadt az egyik oltóponti dolgozó, és miután igazságtalannak ítélte meg azt, posztban válaszolt a kritizálóknak.

„Kedves budafoki lakosok!
Olvasom a mai oltóponttal kapcsolatos hozzászólásokat, és mélységesen elszomorít a sok negatív hozzászólás. Ma én oltottam a 6-os oltóponton. Nagyon jól ment, és teljes megelégedéssel jöttem haza” – írta a budapesti oltópont egészségügyi dolgozója, majd hozzátette: „Folyamatosan oltottunk, a betegek zöme nem tudta kitölteni a papírt, rosszul írták rá a személyes adatokat, ez igen megnehezítette az adminisztrációt. Kérem Önöket, legyenek türelemmel, mi is nagyon fáradtak vagyunk, de tesszük a dolgunkat. Volt, aki kiabált, a másfél méter távolság sehol nem volt. Amikor azt olvasom, hogy szidnak minket, nagyon elszomorít” – foglalta össze gondolatait.

Katonák, orvosok és önkormányzati dolgozók közös munkája az oltás levezetése. (Fotó: Metropol/NZ)

A kommentek között pedig megkaphatjuk a választ is arra a kérdésre, hogy miért alakulnak ki sorok, ugyanis többen sokkal korábban érkeznek meg a helyszínre, mint amikorra az időpontjuk szól, és ezért van olyan, hogy míg a sor elején egy délre behívott ember áll, addig a sor végén egy korábbi időpontra berendelt ember várakozik, aki rendes időben érkezett meg a helyszínre.

A teljes bejegyzést itt olvashatják el.