Vádat emeltek az ellen a 44 éves dühöngő férfi ellen, aki januárban ölte meg lányát az otthona előtt, miközben az megpróbálta megakadályozni, hogy a férfi feszítővassal támadjon barátjára. A vádemelés során elhangzott, hogy az apa dühében meg akarta ölni, de minimum súlyos sérüléseket akart okozni lányának. Ezért ment neki autójával és döntötte fel a fiatalt, majd megállt, hogy aztán újra áthajtson a testén. Ezt az incidensről készült mobiltelefonos felvételek is igazolták, amelyeken hallani és látni lehetett a lány kínlódását. A tinédzsernek a gázolás során eltört a háta, a mellcsontja és a bordái, de végül a mellkasát és a hasát ért sérülésekbe halt bele. A lányt gyakorlatilag halálra zúzták.

Gyilkos ösztön

A szomszédok mobiltelefonos felvételein az is hallható, hogy a férfi ezt követően álságos módon azt kiabálja, hogy „Lauren kelj fel kérlek”. Végül lánya élettelen holttestét az autójába helyezte, majd a közeli boltba hajtott, ahol a lány anyja dolgozott. Az üzletben készült felvételeken látható a kétségbeesett anya küszködése, ahogy próbál segíteni a már halott lányán.

A tárgyaláson kiderült, hogy a férfi már tavaly elhidegült családjától, anya és lánya elköltözött a részeges, kábítószer-fogyasztó, haragos és erőszakos jellemű férfitől, aki viszont azóta sem tudta feldolgozni, hogy kapcsolata megszakadt a családjával. Emiatt egyre dühösebb és dühösebb lett, míg végül a lányán töltötte ki féktelen haragját úgy, hogy halálra gázolta őt. A férfi pere még két hétig tart- tudósított az esetről a Mirror.

A fiatal lány nem élte túl apja féktelen haragját, és a gázolást Fotó: Shutterstock